Over Wellmark

Wellmark is een opkomende lifestyle retailer die sinds oktober 2017 met milieubewuste woonaccessoires een verschil maakt.

“Doordat we met Wellmark in korte tijd meer dan 60 verkooppunten en een webshop gerealiseerd hebben is wel bewezen dat milieubewuste producten van goede kwaliteit echt niet onder doen voor trendy woonaccessoires. Sterker nog, de woonaccessoires van Wellmark zijn altijd on trend en duurzaam maar dragen ook nog eens bij aan een betere leefomgeving voor nu en de toekomst.”

Een verandering begint bij jezelf

Tijdens een zomervakantie in Italië in juli 2017, reed Marleen van den Bogaart door het prachtige Toscane. In een felrode Fiat 500 bevond ze zich midden in de Chianti-streek. Terwijl de weg voortduurde langs het zoveelste prachtige olijfbomen veld, vroeg Marleen van den Bogaart zich af hoe zo een prachtig en authentiek product uiteindelijk in koude plastic flessen in de supermarkt terecht kon komen. Plastic flessen die ook nog eens hartstikke slecht zijn voor het milieu. Ze wilde een verschil maken en zo was het eerste product van Wellmark.nl een feit. Authentieke extra virgine olijfolie uit de Chianti-streek in mooie, glazen flessen die je, als ze leeg zijn, kunt hergebruiken als een stijlvolle vaas. Een mooi gebaar naar het milieu en dus nog mooier om in huis te hebben.

Inmiddels heeft Wellmark.nl meerdere producten in haar assortiment die allemaal geproduceerd zijn met dezelfde visie; ‘Small acts when multiplied by millions of people can transform the world.’

 

Bewust van idee tot levering

Wellmark streeft naar een samenleving die kleine stappen zet richting een beter milieu. Dit streven zet ons continu in beweging. We zijn altijd bezig om het proces van idee tot levering zo duurzaam mogelijk te maken. Hierdoor groeit onze bewustwording en dat komt terug in onze producten. Onze producten, zoals onze zeepdispensers, zijn dan ook gemaakt van glas en hierdoor duurzaam en navulbaar. Hiermee zorgen we voor een reductie van plastic zeepdispensers en voor een blijvende accessoire in jouw woning.

Maar we gaan verder dan dat alleen: Onze producten worden verpakt in 100% gerecycled papier en zelfs onze stickers en plakband worden bewust geproduceerd en ingekocht. Tot slot worden de producten die je bij ons in de webshop bestelt of bij onze verkooppunten koopt vervaardigt door mensen die werkzaam zijn bij een sociale werkplek. Zo weet je dat wanneer je iets bestelt bij ons, je een kleine stap richting een betere leefomgeving zet.

 

Producten met karakter

De producten van Wellmark hebben eigenlijk al genoeg karakter van zichzelf door de weg die ze afleggen voor ze de consument bereiken. Toch wilde we onze producten iets extra’s geven om te koesteren, namelijk een persoonlijk detail. Neem bijvoorbeeld onze zeepdispensers, deze zijn verkrijgbaar met een humoristische uitspraak of motiverende affirmatie zoals: ”Shit happens just wash!”. Maar je kunt de tekst op onze zeepdispensers ook nog personaliseren voor een extra bijzonder cadeau voor iemand net zo bijzonder, of gewoon voor jezelf.
 

Ook een kleine stap zetten met grote impact?

Heb je een winkel/webshop en ben je onder de indruk van onze leuke producten en van ons verhaal? We werken graag samen met leuke winkels en webshops die ook een kleine stap willen zetten richting een grote impact. Op onze Business 2 Business pagina vind je meer informatie over deze samenwerkingen.

Marleen van den Bogaart
Oprichtster Wellmark

Gratis verzending vanaf € 40,- (binnen NL) – Levertijd 1-3 werkdagen