Relatiegeschenken

Verras je relaties met een luxe cadeau. Wellmark verzorgt jouw relatiegeschenken tot een perfect pakket. En werk altijd mee aan een betere samenleving!

Clicks

Bekijk direct ons volledige aanbod giftboxen. Onze giftboxen zijn gevuld met onze heerlijke producten, perfect voor jouw relatiegeschenken!

Neem voor persoonlijk contact, achteraf betalen of personalisatie contact op.

Marleen@wellmark.nl,  +31 621954985

Onze cadeau’s zijn mooi en goed voor jou, maar ook voor je omgeving! Zo worden onze cadeau’s gemaakt in sociale werkplaatsen gevestigd in Nederland en is alles gemaakt van glas in plaats van plastic. De producten zijn zo dus duurzaam, vegan en wanneer jij deze aanschaft werken we samen aan een betere samenleving! 

Maar dat niet alleen. Ze stralen luxe uit, wat ervoor zorgt dat je een mooi interieur accessoire hebt voor in je badkamer of keuken. Deze flessen blijven tijdloos mooi en wanneer ze op zijn, zijn ze ook super leuk her te gebruiken!

Onze gifts zijn er in een prijsrange van €5,99 tot €144,99. Hierin zijn verschillende producten met elkaar te combineren tot een mooi geschenk. Ook hebben we onze ‘standaard’ giftboxen! Je kunt kiezen uit  9 verschillende varianten, met de heerlijke combinaties van producten. De pakketten worden met veel liefde voor jou gemaakt!

Personalisatie? Ja, graag!

Wij doen graag wat extra’s om het pakket tot jouw wensen te laten voldoen. Zo maak je jouw geschenk nog net even wat persoonlijker en waardevoller naar je relaties toe. Zo voegen wij er een mooi persoonlijk bericht aan toe, of jullie bedrijfslogo. Dit is mogelijk vanaf een afname van 20 stuks!

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Ook deze leuke producten zijn te bestellen voor een mooi relatiegeschenk! Bekijk ons volledig aanbod: 

COntact ons voor personalisatie!

Neem optijd contact met ons op, zodat wij de relatiegeschenken naar jouw wensen klaar kunnen maken!

Gratis verzending vanaf € 40,- (binnen NL) – Voor 23:00 besteld is dezelfde dag verzonden