Menu
EUR
NIEUW: Giftset mindful moments - SHOP NU
Activerende ingrediënten in badolie

Activerende ingrediënten in badolie

Door: Wellmark Reacties: 0

Nadat je een lange werkdag hebt gehad, is er niets beter dan een ontspannend bad met wat badzeep voor schuimende bubbels en badzout om je lichaam helemaal te laten ontspannen. Een leuke aanvulling hierbij is om wat badolie aan dit relaxmoment toe te voegen. Hierdoor kom je niet alleen tot rust, maar geef je jouw lichaam ook de kans om te kunnen herstellen door de activerende ingrediënten die hieraan zijn toegevoegd. Ook zou je de badolie kunnen gebruiken voor een heerlijk herstellend voetbad.

Ontspannende badolie

Bij jouw bad moment wil je natuurlijk volledig kunnen ontspannen, het gebruik van badolie in afwisseling met badzout kan dit helpen te bevorderen. Neem bijvoorbeeld onze relaxing evening primrose badolie, die verschillende ingrediënten bevat die je helpen om volledig te ontspannen. Teunisbloemolie staat bekend om zijn rustgevende en verzachtende werking, terwijl zoete amandelolie rijk is aan vitamine A, D en E. Die kunnen helpen bij het herstellen van de natuurlijke vochtbalans van je huid en vermindert droogheid en schilfering. Een ander belangrijk ingredient met een activerende werking is de lavendelolie, deze kan helpen bij verlichting van stress en helpt bij het kalmeren en verzachten van de huid.

Helende badolie

Stel je voor: je zinkt weg in een warm bad, omhuld door de kalmerende omhelzing van onze healing almond badolie. De kruidige en rustgevende aroma's van zoete amandel, kaneelblad en laurierblad vullen de lucht en creëren een serene oase in je badkamer. Met de activerende ingrediënten in deze badolie ontspan je niet alleen, maar wordt je lichaam ook meteen geholpen. De zoete amandelolie hydrateert en kalmeert je huid diep, terwijl kaneelbladolie, rijk aan antioxidanten, de bloedcirculatie verbetert en ontspanning bevordert. Laurierbladolie helpt je lichaam te ontspannen, behoudt de natuurlijke balans en reinigt je huid grondig. Samen transformeren deze ingrediënten je bad in een luxueuze wellness. Laat de stress van de dag wegsmelten terwijl je lichaam herstelt en je geest rust vindt. Verwen jezelf met deze zalige ontsnapping en kom verfrist en verjongd uit bad.

Verfrissende badolie

Wanneer je opzoek bent naar meer energie is de het gebruik van ingredienten met een verkwikkende geur aan te raden, deze zitten ook in de energizing pomegranate badolie, deze samengesteld voor een revitaliserende badervaring. Granaatappelolie, rijk aan antioxidanten, beschermt en hydrateert de huid diep. Sinaasappelolie verfrist de geest en bevordert een heldere mentale staat. Citroengrasolie kalmeert vermoeide spieren en verlicht stress, waardoor uw badmoment een therapeutische ervaring wordt. Geniet van de mix van deze ingrediënten voor een verjonging van lichaam en geest.

Bankoverschrijving Belfius SOFORT Banking Cadeaubon iDEAL Klarna Achteraf Betalen Maestro MasterCard Bancontact Visa Visa Electron
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!