Menu
EUR
NIEUW: Giftset mindful moments - SHOP NU
Creëer met deze 5 stappen de perfecte high tea in huis

Creëer met deze 5 stappen de perfecte high tea in huis

Door: Wellmark Reacties: 0

Een high tea is een erg leuk cadeau om te geven aan je moeder of een vriendin, maar kan best prijzig zijn. Je kunt natuurlijk ook een high tea thuis organiseren, maar hoe pak je dit aan? Lees verder om te ontdekken hoe je in een paar stappen de ideale high tea organiseert.

Stap 1 Kies de perfecte locatie

De locatie is natuurlijk een van de belangrijkste aspecten voor een perfecte high tea. Je kunt ervoor kiezen om het binnen te houden, maar met de zomer voor de deur en het lekkere weer in aantocht, waarom niet naar buiten gaan?

Denk er eens over na om een high tea-picknick te organiseren. Zorg er wel voor dat je voorbereid bent, zodat er geen beestjes bij je heerlijke hapjes komen. Overweeg bijvoorbeeld om een paar vliegenkappen te kopen. Op die manier kun je een gezellige en zorgeloze middag creëren.

Stap 2 Creëer een rustgevende sfeer

Bij het aankleden van je high tea kun je helemaal je eigen stijl volgen. Als je het als cadeau geeft, is het slim om eerst te bedenken wat je moeder, vriendin of vriend leuk vindt. Denk aan kleuren, servies, glazen, geurkaarsen, thema en muziek.

Creëer met de juiste muziek en aankleding een ontspannen of juist gezellige sfeer, zodat jullie optimaal van de high tea kunnen genieten.

Stap 3 Stel een paar heerlijke thee smaken samen

Zonder thee is een high tea natuurlijk niet compleet, maar hoe voorkom je dat een saaie theedoos uit de supermarkt de sfeer verpest die je hebt gecreëerd?

Kies voor natuurlijke thee met verschillende smaken, zodat er genoeg keuze is. Deze theeën zitten vaak in mooie glazen potten, die je na de high tea ook als extra cadeautje kunt geven of gewoon in je keuken kunt laten staan. Als zo'n grote pot te veel is voor een high tea, kun je ook kiezen voor een kleinere thee giftset zoals de giftset tea-time met diverse smaken. Die kun je zowel leuk op tafel zetten als cadeau geven.

Stap 4 Zorg voor smaakvolle hapjes 

Maak je high tea compleet door een selectie van smaakvolle hapjes op tafel te zetten. Denk hierbij aan een mix van zoete en hartige lekkernijen. Stem de keuze af op de smaak van je gasten en presenteer de hapjes op leuke etagères en passende borden.

Bankoverschrijving Belfius SOFORT Banking Cadeaubon iDEAL Klarna Achteraf Betalen Maestro MasterCard Bancontact Visa Visa Electron
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!